Garantie

Als je Stars of the Net het vertrouwen geeft om zoiets belangrijks te doen als jouw online marketing, dan vinden wij dat je in ruil daarvoor de volgende zaken van ons mag verwachten. Wij vinden het niet meer dan normaal om deze verplichtingen aan onze klanten te garanderen. Dit is wat Stars of the Net uniek maakt als online marketing bureau.

Transparantie

Wij zijn volledig transparant in de uren die we aan je factureren, daarom krijg je als klant hiervan maandelijks een volledige specificatie. Zodat je precies weet wat we wanneer voor je gedaan hebben.

Resultaat

We stellen altijd bij het begin van onze samenwerking KPI’s in zodat alle resultaten meetbaar zijn. Uiterlijk binnen 4 maanden na de start van een project moeten er meetbare resultaten zijn in de vorm van meer omzet of meer leads voor jou als klant. Binnen uiterlijk 12 maanden moet je vervolgens de marketingkosten maandelijks veelvoudig terugverdienen.

Vrijheid, blijheid

We hebben geen jaarcontracten. Daarom kun je altijd opzeggen met een termijn van 2 maanden vanaf iedere dag in de maand. Dus niet alleen per de 1e van de maand.

Communicatie en rapportage

We hebben minimaal 1x per maand telefonisch contact. Hierbij bespreken we onder anderen de maandelijkse resultaten rapportage. Daarnaast minimaal 1x per 3 maanden face-to-face om de resultaten en strategie te bespreken. Mocht je dit toch vaker willen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Niet goed, geld terug

Wanneer we binnen 4 maanden geen meetbaar resultaat behalen voor je, dan krijg je je maandelijkse kosten terug. Dit is dan wel exclusief opstart- en inrichtingskosten. Dit omdat dit werk van jou blijft. Je kunt hier op de langere termijn alsnog je voordeel mee doen.

Altijd het beste resultaat tegen de laagste kosten

Garandeert een ander bureau je meer resultaat? Dan evenaren wij hun voorstel, maar tegen een lagere prijs.

Wil je meer weten over onze voordelen en garanties? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek of ga terug naar de homepage.

Maak een afspraak