Voordelen Stars of the Net

Voordelen
Stars of the Net

18 jaar ervaring met Google Adwords

Wij waren erbij vanaf het allereerste begin toen Google Adwords beschikbaar werd in Nederland. Vanaf 2004 hebben we alle ontwikkelingen in Google Adwords en andere tools van Google meegemaakt. Alles hebben we uitgebreid getest in verschillende bedrijven en branches, zodat we precies weten wat wel en vooral ook niet werkt. Voor iedere doelgroep dient Google Ads op een andere manier te worden ingezet om het maximale resultaat te halen. Meer weten over Google Ads? Klik hier.

Beste Online Marketing Bureau

Directe ingangen bij Google

Door de jaren heen hebben we contact gehad met honderden verschillende medewerkers van Google met talloze specialisaties. In Nederland hebben we veel trainingen bij Google gevolgd. We zijn ook verschillende keren op het Googleplex in Mountain View, California geweest. Hierdoor zijn de lijntjes erg kort en weten we bij ieder probleem precies welke specialist we moeten hebben van Google.

Online Marketing Bureau Tilburg

Customer Journey

Ook wanneer je ons slechts nodig hebt voor 1 van onze diensten, zoomen we uit en kijken we welke rol dit ene aspect speelt in de totale “customer journey” van jouw klanten. Hiermee zorgen we ervoor dat onze online marketing altijd matcht met wat jouw potentiele klanten op dat moment van je bedrijf verwachten en dus optimaal effectief is. Zie ook onze video op de homepage.

Customer Journey

Nieuwste tools

Iedere werknemer van Stars of the Net is verplicht om een vast aantal uren per week te spenderen aan technische ontwikkeling van zijn of haar specialisatie. Hierdoor gebruiken we altijd de nieuwste tools. Hiermee zorgen we ervoor, dat jij als bedrijf altijd voorloopt op je concurrenten op het gebied van online marketing.

Voorloper met Artificial Intelligence

De mogelijkheden van A.I. hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Onze ervaring is dat de processen die we inmiddels door A.I. hebben laten overnemen, een enorme verbetering in de resultaten hebben laten zien. Niet alleen zijn de resultaten door Machine Learning sterk verbeterd, omdat in een fractie van een seconde enorme hoeveelheden data over jouw potentiele klanten kunnen worden verwerkt, het kost ons veel minder tijd om jouw campagnes effectief aan te sturen. Deze uren die we aan handmatig werk besparen kunnen we daardoor besteden aan betere strategieen en het optimaliseren van onze A.I.-tools om voor jou nog meer resultaat te behalen.

Beste Online Marketing Bureau Tilburg

Gericht op resultaat

Bij Stars of the Net houden we niet van wollige marketing strategieen uitsluitend gebaseerd op meer exposure, engagement of naamsbekendheid. We weten heel goed wat voor jouw bedrijf telt en dat zijn keiharde euro’s omzet, meer aankopen tegen zo laag mogelijke kosten. Daarom sturen wij alles op data en doen we alleen dingen die echt resultaat opleveren. Direct, meetbaar en aantoonbaar. Zie onze werkwijze.

Adwords Specialist

Wil je meer weten over de voordelen van het werken met Stars of the Net? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek.