Waarom online marketing?

In 2018 heeft 96% van alle Nederlanders van 15 jaar en ouder online aankopen gedaan.

Online Marketing

Hoeveel procent van je omzet besteedt je aan het binnen halen van nieuwe omzet? Waarom steeds trekken aan nieuwe klanten om met jouw bedrijf zaken te doen als er genoeg klanten zijn die moeite zouden willen doen om met jou zaken te doen.

Ouderwetse marketing zoals adverteren in kranten, op borden langs de weg of met folders verspreiden werkt. Maar het grote nadeel blijft dat je ook advertentiekosten betaalt voor die 99% die op dat moment even geen interesse hebben in jouw product. Daarom blijft het schieten met hagel.

De groei van online marketing ten opzichte van andere advertentiemedia de afgelopen jaren.

Online Marketing Kosten

Van alle consumenten, maar ook bedrijven wordt tegenwoordig online heel veel data verzameld. Deze data kun jij gebruiken om alleen de mensen of bedrijven eruit te pikken, die precies op dat moment behoefte hebben aan jouw product. Door gebruik te maken van Artificial Intelligence en de algoritmes van bedrijven zoals Google en Facebook, kun jij nu ook precies de juiste doelgroep benaderen. En het mooie is, als mensen je advertentie zien, betaal je nog niets. Alleen bij de mensen die echt interesse hebben en klikken op jouw advertenties, betaal je een bedrag per klik. Nog mooier, dat bedrag kun je ook nog eens zelf bepalen. Vanaf een paar honderd euro per maand kun je dus al nieuwe klanten binnen halen. Kijk hier naar de verschillende mogelijkheden.

 

Voor alle bedrijven ter wereld die meer klanten willen is online marketing geschikt. Alleen voor ieder bedrijf zijn er middelen die goed en minder goed werken in vergelijking met andere bedrijven.

Ik wil graag met online marketing beginnen, maar ik heb er zelf geen verstand van.

Ook al heeft je bedrijf tot op heden nog weinig met online marketing gedaan. Stars of the Net kan jouw team van specialisten zijn. Hierbij maak je als bedrijf direct gebruik van alle technieken die de grote corporates ook toepassen. Ook voor jouw bedrijf is dit betaalbaar. Online marketing is namelijk heel erg schaalbaar. De kosten staan in verhouding tot het aantal mensen dat je wil bereiken. Stars of the Net filtert de juiste groep mensen er voor je uit, en die kleine groep benaderen we intensief en met een heel gerichte boodschap, waardoor we met een beperkt budget toch een heel hoog rendement kunnen halen. Zoals bijvoorbeeld bij Google Adwords of adverteren op Youtube.

Online Marketing Kanalen

Onze strategisch specialist kan precies in kaart brengen welke middelen voor jouw bedrijf effectief zouden zijn en welke middelen minder effectief. Dit doen we gratis voor je. Klik hier voor onze contactgegevens.

Wil je weten hoeveel potentie er nog in jouw bedrijf zit? Plan dan een telefonisch consult in.

Maak een afspraak