Werkwijze nieuwe website

Mocht je willen weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan dan een telefonisch consult in of een persoonlijke afspraak met een specialist. Klik hier voor de mogelijkheden voor een afspraak.

Telefonisch consult

Via de contactpagina kun je direct een telefonisch consult inplannen. Tijdens dit consult brengen we je wensen voor een nieuwe website in kaart. We kunnen bespreken wat voor functionaliteiten voor jouw bedrijf van belang zijn. Daarna bekijken we wat de beste vervolgstappen zijn en kunnen we eventueel direct een afspraak inplannen met een van onze specialisten. 

Afspraak met een specialist

Behoefte aan persoonlijk contact? Plan dan een afspraak in met één van onze specialisten. Samen bespreken we al je wensen met betrekking tot de functionaliteiten en het uiterlijk van je nieuwe website. Daarna gaan we kijken hoe de verschillende klantstromen eruitzien, welke doelgroepen we kunnen aanspreken en kijken we bovendien naar de manier waarop jullie potentiële klanten op de nieuwe website terecht kunnen komen. We leggen precies uit hoe we vervolgens te werk gaan. Na dit gesprek kunnen we direct een exacte prijsopgave voor je opmaken.

Offerte

Als we weten wat je wensen zijn, dan maken we een offerte voor je waar alle verschillende kosten in staan uitgesplitst. Ga je akkoord met de offerte? Dan kunnen we direct aan de slag met het bouwen van je nieuwe website.

 

Kick-off meeting

Na goedkeuring van de offerte plannen we direct een kick-off meeting in met alle betrokkenen. Tijdens deze meeting stellen we je enorm veel vragen. We halen alle informatie en gegevens uit jou (en eventuele collega’s), die we tijdens het vervolgtraject nodig gaan hebben. Hierdoor kunnen we vervolgens zelfstandig aan de slag en heb je er zelf weinig omkijken meer naar. Zodat je je weer op andere werkzaamheden kunt focussen.

Ontwerpfase

Wanneer al je wensen en verwachtingen duidelijk zijn, je akkoord bent met de offerte en we alle benodigdheden in kaart hebben gebracht kunnen we beginnen met ontwerpen. We maken een grafisch ontwerp van alle verschillende pagina’s. Indien gewenst kunnen we meerdere ontwerpen maken waarbij je steeds maximaal kunt kiezen en bijsturen. Pas wanneer je volledig tevreden bent met het ontwerp, beginnen we aan het daadwerkelijk bouwen van je nieuwe website.  

Bouwen

Tijdens het bouwen van je nieuwe website houden we rekening met de online marketing kanalen die je later wenst in te zetten en zorgen we ervoor dat je website flexibel is zodat deze makkelijk uit te breiden is. Waardoor er ruimte is voor groei van je bedrijf. In de structuur zorgen we ervoor dat je potentiële klanten zoveel mogelijk worden verleid om te converteren en klant te worden. Alle toepassingen op je website kunnen we volledig voor je customizen of zelf bouwen waardoor elk onderdeel op je website perfect is afgestemd op jouw bedrijf en jouw klanten. Tijdens het bouwen van je website houden we je natuurlijk steeds op de hoogte van de vorderingen.

Controle

Voordat we je nieuwe website opleveren ondergaat deze een uitgebreide keuring en controle. Alle toepassingen, mogelijkheden en knoppen worden getest zodat we er zeker van zijn dat je nieuwe website goed werkt. Daarnaast ondergaat je website een testprocedure op de meeste browsers en devices. Hierdoor kunnen we garanderen dat je website meteen perfect werkt op de meest gebruikte apparaten en browsers.

Oplevering

Doordat we vóór het daadwerkelijk bouwen van je nieuwe website al je wensen uitvoerig bespreken en je het ontwerp maximaal kunt bijsturen en keuren, kunnen we je website relatief snel opleveren. Hierdoor kun je snel beginnen met het binnenhalen van vele nieuwe klanten.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Plan dan hier een telefonisch consultgesprek. afspraak inplannen

Offerte aanvragen