Hele nauwkeurige targeting is voor B2B-bedrijven essentieel. Je wil je marketing tenslotte alleen toespitsen op Key-Decision-Makers bij de bedrijven die je echt als klant wil. En geen sales-efford verspillen aan de verkeerde bedrijven of consumenten.

Stars of the Net heeft Algoritmes ontwikkeld waarmee we exact de juist bedrijven en behoeften in de markt op kunnen sporen aan de hand van Big Data. Aan het online gedrag van mensen kunnen de algoritmes zien, waar mensen werken en wat voor beslissingen ze nemen.

MICROTARGETING

Zodra de juiste bedrijven behoefte krijgen aan jouw producten, zorgen onze algoritmes ervoor dat jij bij deze bedrijven in beeld komt op het juiste moment. Omdat ze al de behoefte hebben, zorgen we ervoor dat deze bedrijven achter jou aanzitten. Dit maakt het salestraject daarna een stuk gemakkelijker en zorgt voor een betere onderhandelingspositie en betere marges.

VINDBAARHEID

Om ervoor te zorgen dat jouw droomklanten je zeker kunnen vinden als ze je bedrijf nodig hebben, zorgen we ervoor dat we alle factoren waar zoekmachines je op ranken optimaal zijn:

  1. Het linkprofiel, we bouwen links met een hoge DA-score en Trustflow
  2. Website snelheid, cruciaal voor organische ranking.
  3. SEO-geoptimaliseerde content, zowel tekstueel als grafisch.
  4. SEO-technische optimalisatie van de website.
  5. Communicatie met zoekmachines als Google en Bing

Proces

1

TELEFONISCHE INTERVIEWS

Hoe verloopt de customer journey?

2

ONLINE ANALYSE

Wat doen je potentiele klanten online?

3

METINGEN INSTELLEN

Smart goals

4

KOPPELING CRM

Welke leads hebben waarde?

5

OPTIMALISATIE WEBSITE

Op basis van data en neuromarketing

6

TARGETING

Regionaal of internationaal

Services

Google Search

Adverteren op Google kost geld bij iedere klik. Met onze algoritmes die sturen op de big data van Google staat je bedrijf altijd en alleen bovenaan in Google bij de Key-decision-makers van de bedrijven die jij als klant wil hebben.

Email marketing

We bouwen email-funnels voor geautomatiseerde interactie met je sales-leads. Ze krijgen gedurende de customer journey steeds meer informatie over je bedrijf en dienstverlening, afgestemd op hun behoefte om ze sales-qualified te krijgen.

LinkedIn

We bouwen je merk op LinkedIn en genereren maximaal B2B-leads. Via boeiende organische posts en betaalde advertenties interesseren we continu de juiste B2B-klanten voor je bedrijf.

Website optimalisatie

Nadat we samen hebben gekozen voor de juiste strategie, optimaliseren we je website voor de perfecte professionele uitstraling. Een website die je bezoekers precies de juiste informatie biedt op het juiste moment in hun customer journey.

Ons Werk