Emailfunnel

Een emailfunnel is een geavanceerde strategie waarbij een serie e-mails wordt ingezet om potentiële klanten door verschillende stadia van het aankoopproces te leiden. Van bewustwording tot overweging, en uiteindelijk tot de aankoop

elke e-mail is zorgvuldig ontworpen om de lezer te informeren en te engageren. Dit soort funnels helpen bij het bouwen van een gestage stroom van leads en omzet door gerichte communicatie en waardecreatie.

Segmentatie

E-mails worden verstuurd op basis van de segmentatie van de doelgroep, waardoor de content relevanter en effectiever is.

Lead Scoring

Potentiële klanten krijgen scores gebaseerd op hun interacties, wat helpt om de meest geïnteresseerde prospects te identificeren.

Drip Campaigns

Deze techniek omvat het verzenden van een reeks vooraf geplande e-mails die automatisch worden getriggerd door bepaalde acties van de ontvanger.

A/B Testing

Continu testen van verschillende aspecten van e-mailcampagnes, zoals onderwerpregels of call-to-actions, om de effectiviteit te maximaliseren.

Marketing Automation

Marketing Automation is een technologie die de efficiëntie van marketinginspanningen verhoogt door repetitieve taken te automatiseren. Door automatisering kunnen onze specialisten zich focussen op strategie en creatieve inhoud

terwijl de software zorgt voor de uitvoering. Het stelt ons in staat om op grote schaal gepersonaliseerde en relevante communicatie te leveren, wat resulteert in een betere klantbeleving en hogere conversiepercentages.

CRM Integratie

Integratie met CRM-systemen zoals Salesforce en Hubspot zorgt voor een naadloze overdracht van klantgegevens naar marketingcampagnes.

Lead Nurturing

We creëren automatische workflows die leads voeden met relevante informatie op basis van hun interacties en interesses om ze te kwalificeren voor sales.

Social Media Automation

Onze specialisten automatiseren posts en interacties op verschillende social media platforms om merkzichtbaarheid en engagement te vergroten.

Adverteren

Onze specialisten gebruiken geavanceerde algoritmes om klantgedrag te voorspellen en campagnes daarop af te stemmen.

Email-marketing voor Webshops

Onze specialisten zetten alle Email-marketingprocessen op voor je webshop. Het helpt om klanten te informeren over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en belangrijke updates. Goed ontworpen en getimede e-mails kunnen de verkoop

stimuleren en bijdragen aan klantloyaliteit. Dit kanaal maakt het mogelijk om een directe en persoonlijke relatie met klanten te onderhouden, wat essentieel is in het huidige competitieve e-commerce landschap.

Cart Recovery E-mails

We sturen automatisch een e-mail naar klanten die items in hun winkelwagen hebben achtergelaten, om hen te motiveren hun aankoop af te ronden.

Geautomatiseerde Cross-Sell E-mails

We kunnen klantgegevens gebruiken om relevante producten te promoten die aanvullend of van een hogere waarde zijn om de CLV te verhogen.

Productlancering Campagnes

We richten e-mailcampagnes in om klanten te informeren over nieuwe productlanceringen, eventueel met speciale aanbiedingen of voorverkoopmogelijkheden.

Klantsegmentatie

We helpen met het opdelen van de e-maillijst in verschillende segmenten op basis van koopgedrag of voorkeuren, om de relevantie van de berichten te verhogen.

Content

Sterke content is de basis van elke Email-marketingstrategie. We focussen op het creëren van boeiende, relevante inhoud die resoneert met jouw doelgroep. Dit varieert van blogposts en artikelen tot video’s en infographics, allemaal ontworpen om waarde te bieden, de betrokkenheid te vergroten en jouw merkverhaal over te brengen aan jouw doelgroep.

Persoonlijke emails

Persoonlijke e-mails zijn cruciaal om een band met de klant op te bouwen. We gebruiken gegevens en inzichten om e-mails op maat te maken die aansluiten bij de interesses en behoeften van elke ontvanger. Of het nu gaat om een verjaardagskorting of een op maat gemaakte productaanbeveling, onze doelstelling is om elke e-mail persoonlijk en relevant te maken.

Thomas

Strategie bepalen?
Vraag het aan onze strategisch specialist