Ons werk

Groene paradijs

Jeroen van de Heijning
Directeur/Eigenaar

Voordat ik bij Stars of the Net kwam zat ik bij een ander online marketing bureau. De communicatie was slecht en ik was niet tevreden met het wisselen van contactpersonen. Buiten de slechte communicatie bleven daarbij de resultaten ook nog is achter.
Stars of the Net zag hier kansen en greep deze aan. In 2019 heb ik de overstap naar Stars of the Net gemaakt en meteen vanaf de start is het proces erg goed gegaan. Het contact met mijn vaste contactpersoon is erg prettig en ik word overal goed van op de hoogte gehouden. Na 1 jaar was mijn omzet van het vorige jaar al verdrievoudigd, en het jaar daarop was weer een verdubbeling. Hier blijven de resultaten dus zeker niet achter.

After Eden

Paul Quekel
Marketing manager

Echt volop tevreden. Sinds we bij Stars of the Net zijn begonnen hebben we veel nieuwe dingen gehoord en geleerd, we hebben veel tips gehad om de website te verbeteren. De communicatie gaat erg soepel en de lijntjes zijn kort waardoor je erg snel met ze kunt schakelen. Maandelijks zijn er rapportages waarin je echt ziet dat er dingen aan het veranderen zijn, we worden er echt bij betrokken en krijgen duidelijke uitleg in wat hun in de achterkant doen. Over all verloopt de samenwerking dus erg prettig.

Suitupshop

Robert Dines
Directeur/Eigenaar

Leuke samenwerking! Een team dat altijd bereikbaar is, en voor ons klaar heeft gestaan. Ook in de meest lastige situaties wisten ze met een gepaste oplossing te komen.

Thermen

Beau Pompe
Algemeen Directeur

Wij zijn vorig jaar begonnen met de samenwerking met Stars of The net en zijn daar erg tevreden over. Onze online resultaten zijn sindsdien maandelijks gestegen enverbeterd. Wat ik daarnaast erg prettig vind is dat zij de resultaten inzichtelijk maken en deze een aantal keer per jaar aan ons presenteren. Ook vind ik het positief dat ze zich niet alleen beperken tot google ads, maar onze algehele online performance analyseren en kijken wat er kan worden verbeterd aan bijvoorbeeld onze website, reserveringspagina of e-mailmarketing. Zo weet je als klant altijd wat er speelt en op welke gebieden je onderneming online naar een hoger niveau kan worden gebracht”

Remplooi

Vincent van den Heuvel
Eigenaar

Ik ben erg tevreden over de samenwerkingen met Stars of the Net. Zelf ben ik erg druk, waardoor ik niet altijd oog heb op wat er gebeurd. Met de maandelijkse evaluaties word er heel consequent uitlegt hoe en wat ze hebben gedaan met de resultaten erbij.

Ik ben absoluut tevreden met de snelheid waarmee dingen worden opgepakt. Als er dingen worden toegezegd worden ze ook gedaan, afspraken worden nagekomen. De samenwerking en communicatie met Kennedy zijn erg prettig. Stars of the Net houdt de voortgang erin en weet van aanpakken.Voor Stars of the Net zat ik bij een ander bureau, dit was helemaal niks. Het koste me veel geld voor weinig resultaat. De aanpak van Stars of the Net is helemaal anders en hier komen wel resultaten uit.

Aardnet

Robbert Jan de Haan
Commercieel Directeur

Ik ben zeker tevreden met de service van Stars of the Net. Wij zijn naar Stars of the Net gegaan voor recruitment, om nieuwe collega’s erbij het halen. We hadden eerst zelf vacatures geplaatst via Indeed en Facebook, maar haalden hier geen resultaten uit.

Bij Stars of the Net hebben er meerdere campagnes gedraaid. Uit iedere campagne hebben we er wel zo’n 5 kunnen uitnodigen met een echt passend profiel voor een gesprek. Het aanbod van de markt werd ook steeds groter en ze wisten dit goed uit te leggen en ons goed te begeleiden in het hele sollicitatie proces met inzichten en handvaten.

Wants and Needs

Koen Goossens
Directeur

In de maandelijkse rapportages met Kennedy en Steffen krijgen we duidelijke uitleg en ook verbeterpunten voor onze kant. De lijnen zijn kort waardoor je makkelijk kunt schakelen en vragen voeren ze snel uit. Je merkt dat ze echt onze resultaten willen verbeteren, hier in mee denken en komen met vakkundig adviezen hoe we dit verder kunnen doen.