Merk bouwen

Laten we samen de kernwaarden van je organisatie ontdekken. We focussen op wat jou uniek en anders maakt in de markt. We werken samen aan jouw unieke en authentieke verhaal. Van logo-ontwerp tot iconen en van websiteontwerp tot advertentiesjablonen

alles wordt visueel en conceptueel ontwikkeld in een brandbook. Dit brandbook zal fungeren als de basis voor alle toekomstige communicatie van jouw organisatie, alles in een creatieve en consistente stijl die naadloos aansluit bij wat jouw merk uniek maakt.

Brandbook

Jouw complete brandbook bevat details over kleuren, vormgeving, lettertypes, beeldtaal, en taalstijl die jouw merk definiëren.

Digitalisering

Naast logosets en huisstijl, kijken we hoe je brand er online uitziet. Daarom maken we ook templates voor digitale advertenties en websitepagina’s.

Rebranding

Bij fusies of overnames ontstaat vaak de noodzaak tot rebranding. Ons team is bedreven in het integreren van diverse waarden in een verenigd, krachtig merk.

Employer Branding

In de huidige competitieve arbeidsmarkt is Employer Branding cruciaal voor het werven en behouden van topmedewerkers. Profiteer van onze uitgebreide ervaring.

Positionering

Hoe kijken potentiële klanten tegen je markt aan? En hoe beslissen ze of ze voor jou of een concurrent kiezen? Door diep in de gedachtegang te kijken van jouw potentiële klanten doormiddel van onderzoek en psychologie, zien we precies welke behoeften je doelgroep heeft en

hoe we daar slim op in kunnen spelen.. Door te analyseren wat de verborgen kwaliteiten zijn van je organisatie, helpen onze specialisten je bij de perfecte positionering van jouw brand. Zo val je echt op en word je de meest aantrekkelijke keuze voor je doelgroep.

Merkaudit

Altijd goed om je merk door te lichten met een merkaudit door onze specialisten. We sporen verbeterpunten op en identificeren nieuwe mogelijkheden.

Wordt het steeds moeilijker je marktaandeel te vergroten? Wij zorgen ervoor dat je weer voorop gaat lopen in je markt met de herpositionering van je merk.

Opfrissen huisstijl

De markt evolueert en trends in grafisch design blijven niet stilstaan. Ons team werkt je huisstijl bij tot een modern, volledig gedigitaliseerd ontwerp.

Storytelling

Het unieke verhaal achter jouw organisatie is goud waard. We helpen je dit verhaal te delen met je doelgroep, zodat je merk inspireert en de juiste snaar raakt.

Naamsbekendheid

Het ontwikkelen van een merk is stap één, maar het is essentieel dat jouw merk zichtbaar wordt voor de juiste mensen. Via online marketingkanalen zoals Google Display, YouTube en social media, vergroten we snel je bekendheid en autoriteit bij je doelgroep.

Met gerichte targeting bereiken we dit efficiënt en kosteneffectief, of het nu gaat om een nichemarkt of brede internationale naamsbekendheid. Jouw doelgroep zal je merk overal herkennen door de consistente en opvallende uitingen, waardoor ze snel vertrouwd raken met jouw brand.

Merkactivatie

Pak de lancering van een nieuw product, dienst of bedrijf groots aan. Met inspirerende campagnes en events ga je de interactie aan met je doelgroep.

Door consequent te zijn in je advertentie-uitingen, zorgen we ervoor dat je doelgroep jouw merk herkent en je boodschap helder overkomt.

Testen van de markt

We gebruiken digitale testadvertenties en verzamelen online data over klantgedrag om te bepalen welke USP’s en ideeën het meest effectief zijn voor jouw doelgroep.

Creatives

Verfrissende creatieve concepten bedenken, die je laten opvallen? Vernieuwend denken om je markt echt te veranderen? Vraag het onze creatives.

Merkstrategietraject

Een merkstrategietraject beginnen we altijd met een gedegen vooronderzoek waarbij we de markt en je klanten analyseren. Op basis hiervan hebben we vervolgens een merkstrategiesessie. Dit is een uitgebreide brainstormsessie van een volledige werkdag bij ons op kantoor waarbij je wordt begeleid door onze specialisten. Maak je geen zorgen, uitgebreide lunch wordt geregeld. Tijdens deze sessie duiken we diep in je waarden, positionering, en de uitstraling van je nieuwe merk. Op basis hiervan ontwikkelen onze creatieve geesten jouw merk, dat we presenteren in een uitgebreid brandbook.

Naamsverandering

Bij rebranding kan ook het bedenken van een nieuwe naam horen. Zowel voor een organisatie als een product. Hierin denken onze specialisten met je mee. We komen altijd met verschillende creatieve opties, die zorgen voor de juiste uitstraling en opvallen. Een nieuwe naam moet echt uniek zijn. Daarom kijken we wereldwijd of de nieuwe naam geen problemen geeft met andere partijen op het gebied van merkenrecht of handelsnaamrecht. Ook is het belangrijk dat alle domeinnaamextensies nog beschikbaar zijn, zodat je online volledig uit de voeten kunt met je nieuwe naam.

Pierre Tran

Strategie bepalen?
Vraag het aan onze Marketingstrateeg