R&D

Ons team met verschillende disciplines besteedt een groot deel van haar tijd aan de ontwikkeling van nieuwe technieken in de online marketing. Veel technieken ontwikkelen we zelf en testen we uitvoerig op resultaat in onze testaccounts. Bij het gewenste effect worden deze bij onze klanten geïmplementeerd waarmee we ze een edge geven op de concurrentie.

Team met 23 disciplines

Onze Visie

Bij Stars of the Net zeggen we altijd tegen onze klanten, dat wanneer je het beste product biedt, tegen de beste prijs en een uitmuntende service, het succes van een bedrijf onvermijdelijk wordt. Practice what you preach zeggen we dan. Bij Stars of the Net reizen we sinds 2004 de hele wereld over om de beste en nieuwste technieken te ontwikkelen binnen de online marketing. Daarbij is het enige doel, doormiddel van data, A.I. en de kennis van onze specialisten, voorsprong creëren voor onze klanten. Ervoor zorgen dat zij voorop kunnen lopen in hun branche en hun bedrijf kan blijven groeien.

Als het goed gaat vieren we dat samen. Als het een keer tegen zit stoppen wij er extra tijd en moeite in om koste wat kost succes te behalen. Samenwerking en open communicatie is hierbij essentieel. We overleggen regelmatig om onze activiteiten en de resultaten te evalueren en blijven proactief nieuwe ideeën met je delen. Dit proces verrijkt niet alleen je kennis over online marketing, maar ook over je klanten.

Als online marketingbureau streven we er niet naar de grootste te zijn, maar wel de beste in de ogen van onze klanten.

 

Thomas

Strategie bepalen?
Vraag het aan onze strategisch specialist