Magento 2 Webshop

Situaties waarin je een Magento 2 webshop laat bouwen:

1. Je hebt een op dit moment een Magento 1 webshop. Dan heb je helaas weinig keus. Vanaf 1 juni 2020 wordt Magento 1 niet meer ondersteund en zijn er geen updates meer vanuit Magento.

2. Je hebt een webshop van een ander platform zoals bijvoorbeeld Woocommerce of Shopify en je wil professionaliseren.

3. Je start een nieuwe webwinkel en je wil dit direct professioneel aanpakken, zodat je webshop klaar is voor toekomstige groei.

Wat is Magento 2?

Magento is een platform voor webshops dat werkt met het EAV-database model. Dit model zorgt ervoor dat webshops met veel artikelen en/of in verschillende talen hun snelheid en korte laadtijd van pagina’s behouden.

De snelheid van een webshop is cruciaal voor het succes ervan. Onderzoekers hebben aangetoond dat voor iedere 0,1 seconde dat het langer duurt om pagina’s te laden, de waarschijnlijkheid dat iemand overgaat tot conversie afneemt met 7%. Wanneer de laadtijd van de homepagina oploopt naar 2 seconden, haakt 53% van het verkeer af. Magento 2 zorgt ervoor dat de laadtijd van de pagina’s van je nieuwe webshop zo laag mogelijk blijft.

Bovendien voorziet Magento ook in koppelingen met voorraadbeheer- en boekhoudsystemen, zodat als je bedrijf verder groeit, alles te managen blijft en er veel geautomatiseerd kan worden. Dit maakt Magento veruit het meest gebruikte systeem voor professionele webshops.

Voordelen Magento 2

  • Snelle laadtijd
  • Geschikt voor verschillende devices
  • Gemakkelijk producten toevoegen en configureren.
  • Veel API-koppelingen mogelijk, met bijvoorbeeld voorraadsysteem en boekhouding.
  • Uitgebreide SEO-mogelijkheden, zodat je site gemakkelijk hoog in Google kan worden weergegeven
  • Betere online marketingmogelijkheden, er zijn talloze koppelingen mogelijk met online marketingsystemen, zoals Google Shopping of Mailchimp.
  • Video’s zijn gemakkelijk te plaatsen op je webshop.
  • Perfect voor het verkopen van veel en/of verschillende artikelen in meerdere landen tegelijk.
  • Vrijwel alle denkbare technische functionaliteiten zijn mogelijk. Zoals onder andere een chat-functie, klantenreviews, video-toepassingen, A/B-testing, zoekfuncties, aanverwante producten, blogs, kortingscodes, cadeaubonnen, meerdere talen en social media koppelingen.

Hoe pakt Stars of the Net dit aan?

Voordat we een nieuwe Magento 2 webshop voor jouw bedrijf maken bespreken we eerst al je wensen en verwachtingen. Daarna gaan we kijken hoe de verschillende klantstromen eruitzien, welke doelgroepen we kunnen aanspreken en kijken we bovendien naar de manier waarop jullie potentiële klanten zich online bewegen. Wanneer we hier een goed beeld van hebben beginnen we met ontwerpen.

Ontwerp

We maken eerst een grafisch ontwerp van de verschillende pagina’s. Als je dit wil maken we meerdere ontwerpen en bespreken we de vorderingen waarbij je steeds maximaal kunt kiezen en bijsturen. Pas wanneer je volledig tevreden bent met het grafisch ontwerp van je webshop gaan we verder in het proces.

We hebben veel ervaring met zowel de migratie van bestaande webshops als met volledig nieuwe webshops. Indien gewenst kunnen we zelfs een compleet nieuwe huisstijl voor je webwinkel ontwikkelen die perfect past bij jouw doelgroep.

Conversie Optimalisatie

We hebben vele jaren ervaring met het optimaliseren van webshops, daarom ontwerpen we de structuur van jouw webshop vanaf het begin zo optimaal mogelijk voor conversie. We brengen vooraf de bezoekersstromen in kaart en zorgen ervoor dat deze zo gemakkelijk en snel mogelijk, zonder hindernissen aankopen kunnen doen. Door de structuur van je webshop op deze manier in te richten zal deze veel meer opbrengen tegen een veel gunstigere ROI.

Psychologie

We spelen in op het onbewuste gedrag van jouw websitebezoekers door middel van trucs die zijn voortgekomen uit psychologische onderzoeken. Dit zorgt ervoor dat je website een echte conversiemachine wordt en je maximaal rendement haalt uit je investering.

Online Marketing Specialisten

Onze online marketing specialisten worden betrokken bij het bouwen van je nieuwe webshop. Hiermee zorgen we ervoor dat de webshop precies aansluit bij de online marketingkanalen die je later wenst in te zetten. Dit zorgt voor een soepel verloop van het aankoopproces van je klanten en een hoger rendement uit latere online marketingactiviteiten. Daarnaast wordt je webshop direct technisch geoptimaliseerd voor SEO, zodat je ook organisch makkelijk vindbaar bent.

Testprocedure

Voordat we je nieuwe webshop opleveren ondergaat deze een uitgebreide testprocedure waardoor je webshop bij oplevering direct goed werkt op de verschillende browsers en devices.

Uitbreiding mogelijk

Onze specialisten maken je webshop flexibel en zorgen ervoor dat deze makkelijk uit te breiden is waardoor er ruimte is voor groei van je bedrijf. Hierdoor is jouw webshop direct geschikt voor uitbreiding naar bijvoorbeeld andere landen en meer producten. Veel van onze klanten zijn gegroeid van kleine Nederlandse webshops naar grote internationale webshops.

Betaalbaar

Door het wegvallen van de ondersteuning voor Magento 1 migreren veel webshops naar Magento 2 waardoor er veel vraag is naar websitebouwers. Ondanks de mogelijkheid om hierdoor een extreem hoge prijs te vragen, geloven we bij Stars of the Net in eerlijke en langdurige relaties. Daarom vragen wij een eerlijke prijs voor de bouw van een nieuwe webshop.

We zijn ervan overtuigd dat wij altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding bieden voor een Magento 2 webshop. Laat je overtuigen en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dan maken we daarna direct een zeer scherpe offerte voor je op.

Voordelen van een Stars of the Net Magento 2 webshop:

Low price
High quality graphic design
Optimized for online marketing
Fast delivery
Mobile first
Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak met een van onze Magento 2-specialisten en ontvang na één gesprek direct een scherpe offerte. Afspraak inplannen