Reviews

Fullcartuning B.V.
Uitspraak Sander Koelemij:

"Fullcartuning verkoopt sinds 2003 cartuning-onderdelen aan autoliefhebbers in voornamelijk Nederland, Frankrijk, Duitsland en Scandinavie. Omdat onze klanten de markt goed kennen en ook de bedrijven die hierin actief zijn, is het niet gemakkelijk om nieuwe groepen klanten aan te boren. Een jaarlijkse groei van zo’n 10% is daarom voor ons bedrijf de afgelopen jaren het maximaal haalbare gebleken. Adverteren via Google deden we al wel, maar dit kostte vaak meer dan dat het opleverde. Sinds Stars of the Net voor ons aan de slag is gegaan, groeien we daardoor nu met zo’n 30 tot 60% per jaar. Hierdoor zijn doelstellingen die heel ver weg leken, nu ineens realiteit geworden en is de stap naar een nieuw bedrijfspand nu dichterbij dan ooit."

Resultaten

Omzetgroei
Van 10% per jaar
Naar 30-60% per jaar

Omzet
+44%
ASD Bezorgservice
Uitspraak Kenneth van Swieten:

“Ik was al maanden op zoek naar nieuw personeel, maar met de krapte op de arbeidsmarkt kreeg ik de afgelopen maanden maar enkele sollicitaties binnen. Toen ik Stars of the Net inschakelde hebben ze voor mij een kleine marketingactie opgestart en binnen 2 dagen had ik 135 sollicitaties binnen. Binnen een week heb ik 4 goede mensen aan kunnen nemen en is mijn personeelstekort helemaal opgelost. Ik had nooit verwacht dat ik voor zo weinig geld zo snel zoveel resultaat zou zien.”

Resultaten

135 sollicitanten
Binnen 48 uur

135
sollicitanten
Houtwormcentrale B.V.
Uitspraak Rein van Groenendael:

“Eerst deden we Google Ads zelf en haalden daar best wel wat klanten mee binnen. Toen ik in zee ging met Stars of the Net was ik eerst best sceptisch. Maar ze gingen meteen voortvarend met mijn account aan de slag en binnen een maand merkte ik al dat ik meer telefoontjes van klanten kreeg. Na 2 maanden kon ik de hoeveelheid klanten al bijna niet meer aan en ik zit er nu over te denken om een aantal extra werknemers aan te nemen. Mijn omzet is na een paar maanden al ruim € 30.000,- per maand hoger, terwijl dit normaal voor mij een rustige tijd van het jaar is. Ik betaal hiervoor aan Stars of the Net maar € 750,- per maand en die verdienen ze al ruimschoots terug doordat ik nu al ruim € 2.000,- bespaar op mijn kosten aan Google. Voor mij is het inhuren van Stars of the Net verreweg mijn beste investering ooit. En ze hebben nog een heel plan met verbeteringen liggen voor de rest van het jaar. Kortom ik ben superblij met de samenwerking en dankzij hen is mijn bedrijf nu zeer succesvol geworden.”

Resultaten

Kosten
- € 2.000,-
Omzet
+ € 30.000,-
Binnen 2 maanden

Omzet +171%